Autobuska stanica Ćuprija

0

Autobuska stanica u Ćupriji

Od Beograda udaljen svega 150 kilometara vožnje, pomoravski gradić Ćuprija je smešten na gotovo idealnom mestu. Dok se čuvena srpska reka, Velika Morava se susreće sa omanjom Ravanicom, baš u ovom gradu, koga nadvisuju planinski masivi.

Ćuprija prostorno i po broju stanovnika spada u manje srpske gradove, a istovremeno predstavlja važan saobraćajni čvor. U njenoj neposrednoj blizini su važne železničke i auto saobraćajnice, a zahvaljujući glavnoj autobuskoj stanici, koja se nalazi nadomak samog centra grada, ovaj pomoravski gradić je odlično saobraćajno povezan sa svim ostalim gradovima Srbije. Beograd, Kragujevac, Niš, Jagodina, Kruševac i Požerevac su samo neke od redovnih autobuskih linija sa glavne autobuske stanice Ćuprija.

Autobuska stanica cuprija

Autobuska stanica Ćuprija

Medjumesni prevoz u Ćupriji

Uzevši u obzir da se glavna autobuska stanica Ćuprija nalazi u blizini jedne od većih gradskih ulica, koja direktno vodi do centralno gradskog trga, snalaženje u ovom pomoravskom gradiću je vrlo jednostavno.

Glavna autobuska stanica Ćuprija je odlično povezana sa svim selima, to jest mestima u okolikoni, kojih je ukupno 17. Sa glavne autobuske stanice Ćuprija su svakodnevni, redovni poalsci prema svim okolnim mestima, ali i prema gotovo svim većim gradovima širom Srbije.

Kontakt i adresa

Adresa glavne autobuske stanice Ćuprija je Cara Lazara broj 94.

Broj telefona na koji možete dobiti sve neophodne informacije i obaveštenja je 035 84 71 831 ili na šalterima glavne autobuske stanice Ćuprija u njihovo radno vreme.

Google mapa autobuske stanice Ćuprija

Autoprevoznici u Ćupriji

Uz ” Niš ekspres ” i ” Jedinstvo Vranje ” koji imaju najveći broj polazaka sa glavne autobuske stanice Ćuprija, prisutni su i mnogi drugi autoprevoznici, aizmeđu ostalih i : ” Sokoprevoz “, ” Stevan bus “, te beogradski autoprevoznik ” Lasta “, ali i drugi autoprevoznici koji su uglavnom u privatnom vlasništvu.

Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!