Autobuska stanica Veliko Gradište

0

Ono po čemu je Veliko Gradište svakako najčuvenije jeste blizina jednog od najlepših jezera u Srbiji. Srebrno jezero, koje je nastalo veštačkim putem – pregrađivanjem rukavca Dunava se nalazi nadomak Velikog Gradišta, pa time ovo mesto u Braničevskom okrugu postaje jedna od najposećenijih turističkih destinacija u Srbiji, a naročito u letnjem periodu.

Pored toga, nadomak Velikog Gradišta je i Golubac, te Đerdapska klisura, a tu si i manastiri Gornjak, Nimnik i Bazjaš, koji se takođe nalaze u neposrednoj blizini Velikog Gradišta, kao i Ramska tvrđava.

Autobuska stanica Veliko Gradište

Lokalni prevoz

Kako se glavna autobuska stanica Veliko Gradište nalazi u neposrednoj blizini samog centra, to je mnogo jednostavnije od nje stići do različitih delova grada, ali i okolnih sela.

Sa glavne autobuske stanice Veliko Gradište svakodnevno polaze redovne autobuske linije za : Beograd, Požarevac, Vršac, Smederevo i druge gradove u Srbiji. Svakako, najčešći su polasci za obližnji Požarevac.

Kontakt, radno vreme i adresa

Zvanična adresa na kojoj se nalazi glavna autobuska stanica Veliko Gradište glasi : Nemanjina ulica broj 57a.

Ukoliko su vam potrebne bilo kakve informacije ili obaveštenja, možete ih dobiti na broj telefona 012 7662 272 ili direktno na šalterima glavne autobuske stanice Veliko Gradište u njihovo radno vreme.

Autoprevoznici u Velikom Gradištu

Iako sa glavne autobuske stanice Veliko Gradište saobraćaju i drugi autoprevoznici, najzastupljeniji autoprevoznik jeste firma ” Arriva Litas “, čije je sedište u obližnjem Požarevcu.

Neke od autobuskih linija saobraćaju do Velikog Gradišta, a nekima je pak glavna autobuska stanica Veliko Gradište samo usputno stajalište.

Google mapa

Share.

Leave A Reply

error: Sadržaj je zaštićen !!